Alam Takambang Jadi Guru

Mari berguru pada alam yang terhampar…

Isenk

9 Komentar

Dari blog Unai aku coba2 yg lain:

You Are A Blue Girl

Relationships and feelings are the most important things to you.
You are empathetic and accepting – and good at avoiding conflict.
If someone close to you is in pain, it makes you hurt as well.
You try to heal the ones you love with your kind and open heart.
What Color Girl Are You?

You Are 58% Feminine, 42% Masculine


You are in touch with both your feminine and masculine sides.You’re sensitive at the right times, but you don’t let your emotions overwhelm you.

You’re not a eunuch, just the best of both genders.

Iklan

9 thoughts on “Isenk

  1. Uni nyoba yang lain juga yah..hihi sama tuh sama kamar birunya. Tar deh mo nyoba yang lain juga…

  2. Meiy, aku cengeng nih, feminin 75%.
    Not bad laaah!

  3. Lupa Meiy, aku Green Girl. Yuhuuu…

  4. Aku sih pinky boy… hehe…itu sih aming…

  5. horeee! baru mampir, akhirnya pake blogger.com juga! hihihi.

    wah, aku mau tes juga ah, warnaku apa yah :p

  6. he..he… aku 68% masculine neh jeng; kalo nymape 100% bahaya juga kali yee, bisa buta 🙂

  7. bisa jadi kesimpulan gimana hebatnya kau meiy…ya, meskipun iseng, deep down in your heart, that is true, right?

  8. Baru mampir, akhirnya pake blogger.com juga! hihihi.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s